Rybí restaurace ve Velkém Meziříčí

„Ve chvíli, kdy se kuchaři v jiných restauracích ráno odebírají krájet cibuli do guláše, si u nás navlečou holínky, do ruky vezmou topůrko a jdou do sklepa k rybám. Naloví si je a kompletně zpracují. Nikdy nezamrazujeme do foroty, garantujeme 100% čerstvost.“

MILAN HOTÁREK, provozní a šéfkuchař


Přijďte posedět do stylové rybí restaurace ve Velkém Meziříčí, která vás zaujme originálním interiérem ve stylu starého mlýna.

Nabízíme sladkovodní rybí speciality ze 100% čerstvých ryb a vlastní nefiltrované, nepasterizované pivo Harrach. U nás poznáte, že jídlo je nejen gurmánský, ale i kulturní zážitek.


Provozní doba restaurace Jelínkova vila

pondělí–čtvrtek

pátek– sobota

neděle

11:00–22:00

11:00–23:00

11:00–21:00



Pro rezervaci prosím volejte: +420 566 502 200.

co u nás ochutnat

fotojidla-11
fotojidla-36
fotojidla-19
fotojidla-25

Jídelní a nápojová nabídka jelínkovy vily

V době výlovů servíruje naše rybí restaurace pokrmy až z 11 druhů čerstvých ryb a více než 40 rybích specialit. Ryby uchováváme v průtočné říční vodě. Nabízíme kapra, pstruha, lína, sumce, štiku, candáta, úhoře nebo amura a tolstolobika. Samozřejmostí jsou i pokrmy z mořských ryb, jako je tuňák či losos. Přijeďte za námi do Velkého Meziříčí, jsme vyhlášená rybí restaurace po celé republice.

Nejen dobrým pivem a čerstvou rybou živ je člověk, a proto v jídelním a nápojovém lístku rybí restaurace najdete také pečená vepřová žebírka a kolena, pokrmy z jehněčího, hovězího, vepřového a kuřecího masa, dezerty, velký výběr nealkoholických i alkoholických nápojů a kvalitní moravské víno. Podívejte se na celý jídelní lístek naší rybí restaurace.


Jídelní lístek   Týdenní nabídka

Vyzkoušejte pivo harrach

Minipivovar v Jelínkově vile (dříve též zvaný Malostránský) začal vařit pivo v roce 2004. Pivovar tím navázal na staletou tradici vaření piva ve Velkém Meziříčí, která zanikla v únoru 1949.


Pivo vaříme tradiční rukodělnou metodou a poctivou českou cestou „varna – spilka – sklep“. Naše pivo získalo již mnoho ocenění a hostům chutná. Uvaříme asi 4 000 hektolitrů piva ročně – jsme v kategorii minipivovar.



  Více o pivovaru  

fotojidla-38

3 důvody, proč jsme vsadili na rybí speciality

  • Přinesli jsme do regionu Velkého Meziříčí něco nového. Naučili se k nám jezdit hosté z Brna, Jihlavy, Třebíče, Žďáru nad Sázavou i širšího okolí. Velkou výhodou je blízká dálnice D1.
  • Naše mateřská firma AQUEKO, spol. s r.o. se zaměřuje na vodohospodářské stavby a chov ryb.
  • Čerstvé ryby jsou velmi zdravé a rybích restaurací specializovaných na sladkovodní ryby není v České republice mnoho.


fotojidla-7

Výhody naší rybí restaurace

  1. Rybí speciality připravujeme vždy pouze z čerstvého masa.
  2. Živé ryby uchováváme v tekoucí vodě ve sklepení hotelu a rybí restaurace.
  3. V sezoně si můžete vybrat až z 11 druhů čerstvých ryb.
  4. Rybí restaurace je klimatizovaná. 
  5. Kapacita naší rybí restaurace je 55 míst. Salonek nabízí posezení pro dalších 35 hostů. 
  6. Pokud se rozhodnete zdržet déle, rádi vás ubytujeme v našem hotelu.