Rybí speciality

Naše rybí speciality jsou vyhlášené po celé České republice. Několikrát jsme se objevili i v médiích, například v televizních pořadech Máme rádi Česko, Cyklotoulky nebo Víkend. A portál Spektrum zdraví označil naši restauraci dokonce za "nejlepší rybí restauraci v Česku".

Připravili jsme pro vás to nejzajímavější o našich rybích specialitách. Podívejte se na příběh, aktuální nabídku a všechny důvody, proč přijet do Velkého Meziříčí ochutnat.


reportáže, zmínky a doporučení našich rybích specialit

V pořadu Máme rádi Česko zazněl z úst moderátora tip na Jelínkovu vilu ("Skvělá rybí restaurace"):

V pořadu Cyklotoulky se moderátor během putování na kole zatoulal i do Jelínkovy vily:

V pořadu Víkend jsme se objevili v rámci seriálu o českých řemeslných pivovarech. Řeč ale byla i o našich rybích specialitách:


TO hlavní, co byste měli vědět o našich rybích specialitách

  • Rybí speciality připravujeme výhradně z čerstvého masa.
  • Živé ryby uchováváme v průtočné vodě ve sklepení budovy.
  • Během roku si můžete vybrat až z 11 druhů čerstvých ryb.
  • Výživové hodnoty čerstvých sladkovodních ryb jsou obdivuhodné, pokrmy z nich jsou velmi zdravé.
  • Rybí speciality připravujeme ve vlastní rybí restauraci, která má kapacitu až 90 míst a součástí areálu je i hotel a pivovar.


Rybí speciality Jelínkovy vily

Pokud chcete další provozní informace o naší restauraci, podívat se na jídelní lístek nebo více fotografií, jak to u nás vypadá, přejděte na stránku Restaurace. K rybám se zpravidla hodí víno, ale pokud máte rádi i pivo, máme vyhlášený pivovar s pivem Harrach.

Naše aktuální rybí speciality v nabídce

Pochoutky a PŘEDKRMY

  • Rybí chipsy - specialita restaurace
  • Rybí škvarky - specialita restaurace
  • Tatarský biftek z lososa
  • Restovaný špíz z tygřích krevet na másle a česneku


Polévky

  • Maďarské rybí halaszlé
  • Rybí polévka statného rybáře


Salát

  • Velký obědový salát s grilovaným lososem a parmezánem

Pro děti

  • Lososové filátko

Rybí speciality jako hlavní chody

  • Pečený biftek z kapra s anglickou slaninou
  • Rybí hranolky se smetanovým krémem a žampiony
  • Restované kapří kousky s hlívou ústřičnou, zelím, kapií a cibulí
  • Smažený kapr
  • Pečený filet z candáta na červené čočce
  • Filet ze sumce se smetanovo-pažitkovým přelivem
  • Pečený filet z amura na křehkém cukrovém hrášku
  • Pstruhové filety s pikantní chilli omáčkou a feferonkami
  • Grilované pstruhové filety na listovém špenátu
  • Pečený pstruh na hřibech (celý pstruh, víno, hřiby, žampiony)
  • Pečený pstruh na másle a kmínu
  • Steak z lososa s holandskou omáčkou
  • Steak z lososa na zelených fazolkách a slanině


Fotografie původního mlýna

Zjistíte důvod, proč je naše vyhlášená rybí restaurace ve stylu starého mlýna včetně mlýnského kola.


Výlovy - tam začíná příběh našich rybích specialit

Nejlepší možný důkaz, že naše rybí speciality jsou neustále čerstvé. Nejprve provedeme výlov, ryby následně uskladníme v naší unikátní průtočné vodě. Průtočná voda pochází z řeky Balinky, která protéká přímo vedle Jelínkovy vily. 


Přijeďte se za námi podívat na Vysočinu

Najdete nás na Vysočině, ve Velkém Meziříčí, pouhých pár minut od sjezdu z dálnice D1. Od jara do zimy je na Vysočině krásně, takže ať už jste na dovolené, nebo tudy vede vaše pracovní cesta, zastavte se na ojedinělé rybí speciality v měřítku české gastronomie. Chcete vědět víc o našem příběhu rybí restaurace a třeba i hotelu? Napište nám. Nabízíme pobytové balíčky, školicí prostory a mnoho dalšího.